Campingferie for hele familien

Camping

Feriehuse

Oplevelser

 

Aktiviteter

Strand camping med ro og rigelig med
aktiviteter til hele familien

Vi har altid elsket at campere, og vi ved, hvor fantastisk campingferie kan være for dig og dine børn. Hos Ronæs Strand Camping ligger du lige ud til stranden ved Gamborg Fjord i naturskønne, vestfynske omgivelser med havudsigt fra mange af pladserne. Her er tryghed, ro og nærvær. Velkommen til. Vi glæder os til at se jer.

Henriette og Peter

Hyggelige omgivelser

Vi ligger lige ud til stranden ved Gamborg Fjord og lige midt i den naturskønne og kuperede vestfynske natur. Her er ro, nærvær og tryghed på vores lille men topmoderne campingplads.

Vandaktiviteter for alle

Dine børn kan trygt bade i den rolige Gamborg Fjord fra vores børnevenlige strand. Her kan alle aldre trygt svømme, surfe, sejle i kajakker og meget mere. Er du lystfisker kan du være heldig at fange en havørred eller nogle fladfisk.

Camping med et smil

Familiecamping

Masser af sjove aktiviteter og moderne faciliteter for hele familien.

Lige på stranden

Med egen børnevenlig badestrand, ved den naturskønne Gamborg Fjord.

Hygge og ro

Tryghed og nærvær i naturskønne omgivelser sikrer din familie en rolig ferie

Aktiviteter for alle

Hele sommeren er der masser af sjove aktiviteter for hele familien. 

“Den skønneste plet på Danmarkskortet.”

Den skønneste plet på Danmarkskortet. Hyggelige omgivelser, dejlig natur og ordnede forhold på pladsen. Altid en hjælpende hånd at få både fra ejerne og medcampisterne, så vi har igen booket sæsonplads til mange dejlige somre.

Helle Thoboe

“Pladsen ligger vidunderligt i smukke omgivelser”

Besøgte Ronæs Strand Camping for første gang, da jeg var barn og hold da op, hvor har den udviklet sig positivt. Nye toilet- og badefaciliteter, store pladser med havudsigt og fine hytter til udlejning. Pladsen ligger vidunderligt i smukke omgivelser og er stille og rolig. Vi kan klart anbefale denne campingplads.

Charlotte Hertzum

“Super godt sted, rent og ryddet”

Super godt sted, rent og ryddet, rigtig god strand, plads til båd, venlig betjening, hjælpsomme med at sætte både i vandet, gør meget for at deres strand er ren og fri for tang, flotte bad- og toiletforhold, rigtigt fint køkken.

Reima Henriksson

Ready for a Holiday?

Camping holidays are pretty special. Given the location of our campsite right at the water’s edge and in the heart of gorgeous countryside, we can provide you with the most enjoyable camping holiday on the entire island of Funen.

Om os

Velkommen til vores rolige familiecampingplads på Fyn med egen børnevenlig badestrand direkte ved den naturskønne Gamborg Fjord på den Fynske Vestkyst. Læs mere om  camping Fyn.

Kontakt

+45 6442 1763
E-mail info@camping-ferie.dk

Ronæs Strand Camping
Ronæsvej 10
5580 Nr. Åby

Sportsfaciliteter
Familierum
Direkte strand
Stor legeplads
Gratis WiFi
Book