Camping Fyn

Ronæs Strand Camping:
Campingplads på Fyn
med vand og natur.

Campingplads på fyn

Hos Ronæs Strand Camping er du omgivet af Gamborg Fjord og den skønneste natur på hele vestfyn. Vi er en lille, børnevenlig campingplads med topmoderne faciliteter i det nordvestlige hjørne af Fyn, hvor der rig mulighed for aktiviteter både på campingpladsen, i vandet og i naturen omkring os. Der er ikke langt til hvalsafari, gåtur på Den Gamle Lillebæltsbro og en tur i Legoland. Vi har hyggelige og nyrenoverede campinghytter med udsigt ud til den smukke Gamborg Fjord.

Smuk natur ud til det fynske øhav

Camping på Fyn er altid en naturskøn oplevelse, og hos os er det ikke anderledes. Tværtimod. Med vores moderne campingplads, stranden, vandet og naturen er alle omgivelser på plads, så du og din familie kan få en fantastisk campingferie hos Ronæs Strand Camping – Fyns hyggeligste campingplads. Der er masser af seværdigheder på fyn og aktiviteter på campingpladsen for både børn og voksne.

Moderne og nyrenoverede faciliteter

Næsten alle vores hytter har eget TV, badeværelse, toilet, køkken og terrasse. Fra vores nye luksushytter ca. 100 meter fra stranden med udsigt ud over Gamborg Fjord, kan du rigtig nye roen sammen med dine nærmeste. Under hele dit ophold på campingpladsen får du fri WiFi og afbenyttelse af alle vores mange sportsfaciliteter.

Aktiviteter for børn og voksne

Fra uge 27-32 vil der hver dag være et væld af aktiviteteter for børn og voksne i alle aldre. For børnene vil der i højsæsonen blandt være snobrødsbagning, krabbekonkurrence, sæbekassebygning, boldspil, mooncars og ansigtsmaling. Se vores aktivitetskalender for det fulde overblik.

Priser til at forstå 

På Ronæs Strand Camping har vi priser, der er til at forstå. I højsæsonen (uge 27-32) koster det for 2 voksne og 1 barn 330 kr. pr døgn for overnatning i egen vogn eller telt – inklusiv gratis WiFi og strøm. For 25 kr. ekstra kan du få en plads med smuk havudsigt. Bemærk, at det er tilladt at have hund med på pladsen – for 25. kr. ekstra. Se alle vores priser og book dit ophold på Fyns hyggeligste campingplads allerede nu.

Vi glæder os til at se dig.

Priser og tilbud

Kig ind, vi har altid skarpe priser på et ophold, uge eller en weekend.

Pladsen

185 enheder fordelt på fire hektar hyggelig, familievenlig campingplads.

Området

Lige ved stranden af Gamborg Fjord i naturskønne og vestfynske omgivelser.

Ready for a Holiday?

Camping holidays are pretty special. Given the location of our campsite right at the water’s edge and in the heart of gorgeous countryside, we can provide you with the most enjoyable camping holiday on the entire island of Funen.

Om os

Velkommen til vores rolige familiecampingplads på Fyn med egen børnevenlig badestrand direkte ved den naturskønne Gamborg Fjord på den Fynske Vestkyst. Læs mere om  camping Fyn.

Kontakt

+45 6442 1763
E-mail info@camping-ferie.dk

Ronæs Strand Camping
Ronæsvej 10
5580 Nr. Åby

Sportsfaciliteter
Familierum
Direkte strand
Stor legeplads
Gratis WiFi
Book