Små feriehuse, camping-hytter og -vogne

Dejlige hytter beliggende i en hyggelig hytteby med udsigt til smukke Gamborg Fjord.

Rummelige hytter til camping med børn

Der er rigeligt med hygge og campingstemning, når du lejer en af vores mange hytter. Der er alt fra de store hytter med havudsigt til de klassiske campinghytter i vores hyggelige hytteby med udsigt til det fynske øhav. I mange af hytterne er der TV, eget badeværelse, toilet og køkken, og campingstemningen kan nydes fra hytternes terrasser.

Der er altså rig mulighed for uden eget telt eller campingvogn at samle familie og/eller venner til en hyggelig uge eller weekend på vores skønne campingplads på Fyn lige ved vandet. Hytterne egner sig perfekt til camping med børn, og I kommer til at få en hyggelig campingweekend i dejlige omgivelser.

Vores hytter er alle rummelige, og der er plads til mellem fire og seks personer. Det er derfor ideelt til både den lille eller store familie, hvor børnene skal have en fed campingoplevelse.

Fjordhytter med udsigt

30m² / 4-6 pers.

Udlejningsvogne

Med toilet og køkken

Rummelige Hytter

28m² / 4-6 pers.

Klassiske Hytter

20m² / 4 pers.

Campingplads med havudsigt

Ronæs Strand Camping er en smuk campingplads med havudsigt, og det kan du også få i vores dejlige hytter. Vores fjordhytter med udsigt er eksempelvis godt placeret med kort afstand til stranden.

Fjordhytterne er 30 m2, og der er plads til 4-6 personer og derfor rigeligt med plads til hele familien. Fjordhytterne, der kan blive rammen for en hyggelig campingweekend med børn på Fyn, er indrettet med både køkken, køjerum, badeværelse, dobbeltværelse, tv og hems, og så har den en smuk udsigt over naturskønne Gamborg Fjord. Udsigten kan nydes fra terrassen, hvor der både er havemøbler og grill.

På campingpladsen finder du også vores rummelige hytte på 28 m2 og vores klassiske hytte på 18 m2. Begge campinghytter har plads til 4-6 personer. Er I mere til camping med campingvogn, så har vi to udlejningsvogne, som I kan benytte jer af.

Den ene campingvogn har endda havudsigt, og vi skal naturligvis nok hjælpe med alt det praktiske ved brugen af en campingvogn.

Ready for a Holiday?

Camping holidays are pretty special. Given the location of our campsite right at the water’s edge and in the heart of gorgeous countryside, we can provide you with the most enjoyable camping holiday on the entire island of Funen.

Priser og tilbud

Kig ind, vi har altid skarpe priser på et ophold, uge eller en weekend.

Pladsen

185 enheder fordelt på fire hektar hyggelig, familievenlig campingplads.

Området

Lige ved stranden af Gamborg Fjord i naturskønne og vestfynske omgivelser.

Om os

Velkommen til vores rolige familiecampingplads på Fyn med egen børnevenlig badestrand direkte ved den naturskønne Gamborg Fjord på den Fynske Vestkyst. Læs mere om  camping Fyn.

Kontakt

+45 6442 1763
E-mail info@camping-ferie.dk

Ronæs Strand Camping
Ronæsvej 10
5580 Nr. Åby

Sportsfaciliteter
Familierum
Direkte strand
Stor legeplads
Gratis WiFi
Book