Festlokale

Vi udlejer med glæde vores nye, lyse og dejlige festlokale til alt fra foreninger og skoleklasser til familier

Festlokale på campingplads med havudsigt på Fyn

Lokalet har tidligere dannet rammen om konfirmationer, barnedåb og forskellige foreningsaktiviteter med blandt andet Røde Kors og Havkajakroerne. Med plads til cirka 40 personer kan du roligt invitere alle grene af familien eller hele skoleklassen til forsamling og fest hos Ronæs Strand Camping.

Festlokalet på Ronæs Strand Camping er indbydende og kan bruges af både familier og grupper, som ønsker en hyggelig dag eller weekend i godt selskab. Hvis I ikke selv vil stå med besværet, hjælper vi gerne til med både opdækning og rengøring.

Festlokalet er oplagt, hvis du som forening eller virksomhed vil holde møder eller teambuilding over en weekend. Vores forskellige hytter gør det samtidig muligt at huse gæsterne, så der er mulighed for at blive en hel weekend på camping. Vores sportsfaciliteter og placering med havudsigt gør blandt andet også, at din gruppe har en masse forskellige aktiviteter inden for rækkevidde.

Vi udlejer til alle – Også ikke-campister. Der er service til 50 personer.

For priser klik her

Yderligere info kontakt venligst campingpladsen.

Vores festlokale på Fyn

Festlokalet på campingpladsen er ikke kun forbeholdt campister eller grupper, der besøger campingpladsen i en weekend. Vi afholder mange forskellige arrangementer, hvor det er ikke-campister, der holder fest eller møder.

Der er i festlokalet service til 50 personer, men I får den bedste oplevelse, hvis I er omkring 40. Det er billigere at leje festlokalet, hvis du samtidig er campist, og så har I mulighed for at tilkøbe både opdækning og rengøring, så I slipper for al besværet.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig dag eller weekend på Ronæs Strand Camping, der ligger med udsigt over vandet geografisk placeret på Fyn. Du skal være mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om campingpladsen på Vestfyn, eller hvis du har spørgsmål til priser på både festlokalet og campingpladsen.

Priser og tilbud

Kig ind, vi har altid skarpe priser på et ophold, uge eller en weekend.

Pladsen

185 enheder fordelt på fire hektar hyggelig, familievenlig campingplads.

Området

Lige ved stranden af Gamborg Fjord i naturskønne og vestfynske omgivelser.

Ready for a Holiday?

Camping holidays are pretty special. Given the location of our campsite right at the water’s edge and in the heart of gorgeous countryside, we can provide you with the most enjoyable camping holiday on the entire island of Funen.

Om os

Velkommen til vores rolige familiecampingplads på Fyn med egen børnevenlig badestrand direkte ved den naturskønne Gamborg Fjord på den Fynske Vestkyst. Læs mere om  camping Fyn.

Kontakt

+45 6442 1763
E-mail info@camping-ferie.dk

Ronæs Strand Camping
Ronæsvej 10
5580 Nr. Åby

Sportsfaciliteter
Familierum
Direkte strand
Stor legeplads
Gratis WiFi
Book