Weekend-camping

Bestiller du vores weekendtilbud online, kan du glæde dig til en komplet campingoplevelse.

Vi tilbyder weekendtilbud til to voksne og to børn i egen vogn. Alle vores pakker er inklusiv strøm, fri Wi-Fi og brusebad. Tilbuddene løber fra fredag til søndag.

Weekend tilbud

Gælder lavsæson 2024

Weekend tilbuddet indeholder:

  • 2 voksne og 2 børn (under 15 år).
  • 2 overnatninger i egen vogn
  • Strøm, Bad og fri Wi-Fi.
  • 6 stk. valgfrie rundstykker hver dag.

NB! Tilbuddet gælder også bedsteforældre med børnebørn

 

Priser og tilbud

Kig ind, vi har altid skarpe priser på et ophold, uge eller en weekend.

Pladsen

185 enheder fordelt på fire hektar hyggelig, familievenlig campingplads.

Området

Lige ved stranden af Gamborg Fjord i naturskønne og vestfynske omgivelser.

Hver weekend i lavsæsonen har du og din familie mulighed for i smukke rammer ned til Gamborg Fjord på Vestfyn at tilbringe tre hyggelige dage sammen på vores dejlige campingplads. 

Mange aktiviteter til børn på camping

En weekend på Ronæs Strand Camping på Vestfyn bliver bestemt ikke kedelig for jeres børn. Vi ved, hvor fantastisk et ferieparadis en weekend på camping kan være for jeres børn, så derfor har vi sørget for, at der er aktiviteter til rådighed for dem.

De har mulighed for at stifte nye venskaber på boldbanen, legepladsen eller hoppepuderne, hvor der altid summer af liv. Campingpladsen er samtidig heller ikke så stor, så børnene lærer meget hurtigt at finde rundt og finde nye kammerater.

Campingpladsen ligger lige ned til Gamborg Fjord, og mange steder på campingpladsen er der havudsigt, hvilket gør opholdet endnu mere fantastisk. Er vejret og ikke mindst modet til det, så er det også muligt fra stranden at tage en dukkert – selv i lavsæsonen.

Tilbuddet giver mulighed for, at to børn og to voksne kan tilbringe en weekend i egen vogn inklusiv strøm og bad samt fri Wi-Fi. Er forældrene optaget, eller har bedsteforældrene bare lyst til at tage børnebørnene med på campingweekend, er der selvfølgelig også mulighed for det.

I behøver endda ikke at tænke på morgenmad og aftensmad. Tilbuddet er nemlig inklusiv seks valgfrie rundstykker efter hver overnatning samt mulighed for at købe aftensmad i vores grill. Den har nemlig åben hver weekend og tilbyder lækre grillretter som saftige, friskgrillede kyllinger, burgere, pommes frites og meget andet. Der skulle gerne være noget til hele familien.

Ready for a Holiday?

Camping holidays are pretty special. Given the location of our campsite right at the water’s edge and in the heart of gorgeous countryside, we can provide you with the most enjoyable camping holiday on the entire island of Funen.

Om os

Velkommen til vores rolige familiecampingplads på Fyn med egen børnevenlig badestrand direkte ved den naturskønne Gamborg Fjord på den Fynske Vestkyst. Læs mere om  camping Fyn.

Kontakt

+45 6442 1763
E-mail info@camping-ferie.dk

Ronæs Strand Camping
Ronæsvej 10
5580 Nr. Åby

Sportsfaciliteter
Familierum
Direkte strand
Stor legeplads
Gratis WiFi
Book