Kiosk & Grill

Vi tilbyder en lang række af fristelser i vores kiosk og grill i løbet af sommeren.

 

Is og sodavand hele sommeren

Hos Ronæs Strand Kiosk kan du på varme sommerdage køle dig med en is eller en kold sodavand. Vi har altid lækre is på frost og sodavand i køleren, så familien kan holde et velfortjent hvil i skyggen på de dejlige sommerdage.

Vi tilbyder en række af andre forskellige varer, som kan gøre livet på campingpladsen en lille smule hyggeligere. Du kan nemlig eksempelvis købe legetøj, slik og enkelte madvarer i kiosken, hvis I står og mangler noget i campingvognen eller i hytten.

Du kan selvfølgelig også få fat på dagens avis, så den kan supplere morgenhyggen og morgenbordet på vores dejlige campingplads.

Lækker grillmad til hele familien

Det er ikke kun småvarer, is og sodavand, som du kan få i vores kiosk og grill. Som navnet antyder, er det også muligt at få lækre grillretter i løbet af året. I slipper for at lave mad i vognen og kan koncentrere jer fuldstændigt om at nyde frirummet sammen.

Grillen har åben i weekenderne samt alle dage i løbet af ugen i højsæsonen, så der er rig mulighed for at få stillet sulten med god mad. I løbet af sommeren sker det også ofte, at vi får besøg af forskellige foodtrucks, som tilbyder mad i alle afskygninger.

I grillen er det blandt andet muligt at få lækre, friskgrillede kyllinger, burgere, pommes frites og meget andet. Der skulle gerne være noget til hele familien, så campingaftenerne bliver nemme for både de voksne og børnene.

Vores grillmad bliver tilberedt helt uden friture i vores moderne Unox-ovne, så du med bedre samvittighed kan spise vores grillretter. Du skal samtidig ikke være bange for, at vores kyllinger bliver tørre, for ovnene bevarer i den grad kyllingernes saft og kraft.

Priser og tilbud

Kig ind, vi har altid skarpe priser på et ophold, uge eller en weekend.

Pladsen

185 enheder fordelt på fire hektar hyggelig, familievenlig campingplads.

Området

Lige ved stranden af Gamborg Fjord i naturskønne og vestfynske omgivelser.

Ready for a Holiday?

Camping holidays are pretty special. Given the location of our campsite right at the water’s edge and in the heart of gorgeous countryside, we can provide you with the most enjoyable camping holiday on the entire island of Funen.

Om os

Velkommen til vores rolige familiecampingplads på Fyn med egen børnevenlig badestrand direkte ved den naturskønne Gamborg Fjord på den Fynske Vestkyst. Læs mere om  camping Fyn.

Kontakt

+45 6442 1763
E-mail info@camping-ferie.dk

Ronæs Strand Camping
Ronæsvej 10
5580 Nr. Åby

Sportsfaciliteter
Familierum
Direkte strand
Stor legeplads
Gratis WiFi
Book