Påske tilbud

27 marts – 1 april 2024

3 eller 5 overnatninger

Påske tilbuddet indeholder:

  • 2 voksne og 2 børn
  • Valgfri plads i egen vogn, autocamper eller telt.
  • Strøm og fri Wi-Fi.
  • 6 stk. valgfrie rundstykker hver dag.
  • Gratis nærværende børneaktiviteter lørdag og søndag (d. 30.03 + 31.03.2024)

NB! Tilbuddet gælder også bedsteforældre med børnebørn

 

Priser og tilbud

Kig ind, vi har altid skarpe priser på et ophold, uge eller en weekend.

Pladsen

185 enheder fordelt på fire hektar hyggelig, familievenlig campingplads.

Området

Lige ved stranden af Gamborg Fjord i naturskønne og vestfynske omgivelser.

Forkæl dig og din familie med en påske på Ronæs Strand Camping og kobl helt af i de smukke rammer, som campingpladsen ligger i ned til Gamborg Fjord. Der er mulighed for at benytte de mange aktivitetsmuligheder, der er, for hele familien.

Påske på campingplads ved havet

Der er mulighed for at tage familien med på en hyggelig påsketur til Vestfyn til en campingplads med havudsigt, når Ronæs Strand Camping byder inden for til en hyggelig påske med masser af aktiviteter.

Tilbuddet giver jer mulighed for med jeres egen campingvogn, telt eller autocamper at vælge en valgfri plads med strøm og fri Wi-Fi.

Både lørdag og søndag i påsken vil der være gratis og nærværende børneaktiviteter, så der kommer til at ske en masse for børnene på campingpladsen udover vores normale aktiviteter. Har forældrene ikke mulighed for at tage børnene med, gælder tilbuddet også for bedsteforældre, der vil have nogle hyggelige dage med børnebørnene på camping.

Påsketilbuddet giver jer mulighed for at opleve den fantastisk smukke campingplads i lige så smukke rammer på Vestfyn, hvor der både er mulighed for aktiviteter på land og på vand.  

Campingpladsen er forholdsvis lille, så børnene lærer hurtigt at finde rundt på pladsen, hvor der både venter aktiviteter og venskaber. Det kan være på enten boldbanen, legepladsen eller hoppepuderne. Vi ved, hvor fantastisk et ferieparadis en campingplads kan være for børn, så derfor går vi meget op i at tilbyde de rette aktiviteter.

Ready for a Holiday?

Camping holidays are pretty special. Given the location of our campsite right at the water’s edge and in the heart of gorgeous countryside, we can provide you with the most enjoyable camping holiday on the entire island of Funen.

Om os

Velkommen til vores rolige familiecampingplads på Fyn med egen børnevenlig badestrand direkte ved den naturskønne Gamborg Fjord på den Fynske Vestkyst. Læs mere om  camping Fyn.

Kontakt

+45 6442 1763
E-mail info@camping-ferie.dk

Ronæs Strand Camping
Ronæsvej 10
5580 Nr. Åby

Sportsfaciliteter
Familierum
Direkte strand
Stor legeplads
Gratis WiFi
Book