Om os

Vi har altid været ivrige campister og ikke mindst nydt at holde campingferie på Ronæs Strand Camping.

Muligheden for at overtage stedet bød sig til i 2012, hvor vi siden har drevet det, vi synes, er Fyns hyggeligste campingplads ved stranden. Alle vores gæster skal føle sig velkommen hos os, og vi hjælper gerne med alt i receptionen, stort som småt.

Vores mål er at give dig den bedste campingferie for dig og din familie – Og vi glæder os helt vildt til at tage imod jer.

Henriette og Peter

Campingplads på Fyn ved vandet

Ronæs Strand Camping ligger helt fantastisk placeret på Vestfyn, hvor der er en fantastisk havudsigt til Gamborg Fjord. Vi har lækre hytter og campingvogne til leje, hvor der samtidig er mulighed for at få den dejlige udsigt.

Vi har mange faciliteter samt et festlokale, som kan huse en sammenkomst og en masse aktiviteter for dig og din gruppe. Det kunne være til en teambuilding tur, en stor familiesammenkomst eller måske et motorcykel-træf.

Vores kiosk og grill hjælper dig også gerne med at gøre besøget hos os langt mere afslappende. Kiosken har altid lækre is og kolde sodavand klar til dig på de lune sommerdage, mens grillen i alle weekender samt hverdage i højsæsonen tilbyder lækre grillretter til hele familien.

På vores campingplads med havudsigt er der rig mulighed for at samle familien til en hyggelig campingweekend eller -uge i vores mange store campinghytter, hvor der er plads til 4-6 personer. I mange af hytterne er der TV, eget badeværelse, toilet og køkken, og så kan campingstemningen rigtig nydes fra hytternes terrasser.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit kommende besøg på vores fantastisk smukke campingplads. Vi hjælper dig gerne videre med dine spørgsmål eller til planlægningen af en eventuel gruppetur.

Priser og tilbud

Kig ind, vi har altid skarpe priser på et ophold, uge eller en weekend.

Pladsen

185 enheder fordelt på fire hektar hyggelig, familievenlig campingplads.

Området

Lige ved stranden af Gamborg Fjord i naturskønne og vestfynske omgivelser.

Ready for a Holiday?

Camping holidays are pretty special. Given the location of our campsite right at the water’s edge and in the heart of gorgeous countryside, we can provide you with the most enjoyable camping holiday on the entire island of Funen.

Om os

Velkommen til vores rolige familiecampingplads på Fyn med egen børnevenlig badestrand direkte ved den naturskønne Gamborg Fjord på den Fynske Vestkyst. Læs mere om  camping Fyn.

Kontakt

+45 6442 1763
E-mail info@camping-ferie.dk

Ronæs Strand Camping
Ronæsvej 10
5580 Nr. Åby

Sportsfaciliteter
Familierum
Direkte strand
Stor legeplads
Gratis WiFi
Book