Aktiviteter for grupper 

Der er mulighed for en bred vifte af aktiviteter på campingpladsen og i den vestfynske natur omkring os

Du er mere end velkommen til at invitere din familie, forening, din klub eller din skoleklasse forbi til en dag hos os. Vi har plads til op til 40 personer i vores fest- og forsamlingslokale, og vi har tidligere huset kajak-, surf- og bilklubber, skoleklasser og vores festlokale har huset konfirmationer og barnedåb.

Vi vil gå langt for at sikre, at du og din gruppe får en helt igennem fantastisk oplevelse på den dag eller på de dage, hvor I vil være på vores campingplads ved vandet. Med vores placering på Vestfyn har vi en ideel placering for at samle din gruppe fra alle steder i landet.

Gruppeture på campingplads på Fyn ved vandet

Der er hos Ronæs Strand Camping rig mulighed for at få styrket fællesskabet med en masse aktiviteter for dig og din gruppe af mennesker. Det kan være til en teambuilding-tur og bil- eller motorcykel-træf.

Ronæs Strand Camping er en campingplads på Fyn ved vandet og ligger smukt ned til Gamborg Fjord. Det er derfor en ideel campingplads til gruppeture, hvor I både kan bruge vores fire hektar land, vores fest- og forsamlingslokale samt det fantastiske vand til at skabe en helt fantastisk tur.

Det kan være, at I vil lave konkurrencer og aktiviteter på vandet, eller bare vil sidde i vores forsamlingslokale og hygge med mad og drikkevarer. I kan også benytte jer af vores sportsfaciliteter.

Du er meget velkommen til at kontakte os, og så kan vi sammen skræddersy den helt rette grupperejse for dig og dine medcampister. Vi hjælper gerne til med planlægningen og sørger for, at I har nok plads at boltre jer på. 

Vi hjælper gerne med at arrangere det, du og din gruppe skal bruge.

Priser og tilbud

Kig ind, vi har altid skarpe priser på et ophold, uge eller en weekend.

Pladsen

185 enheder fordelt på fire hektar hyggelig, familievenlig campingplads.

Området

Lige ved stranden af Gamborg Fjord i naturskønne og vestfynske omgivelser.

Ready for a Holiday?

Camping holidays are pretty special. Given the location of our campsite right at the water’s edge and in the heart of gorgeous countryside, we can provide you with the most enjoyable camping holiday on the entire island of Funen.

Om os

Velkommen til vores rolige familiecampingplads på Fyn med egen børnevenlig badestrand direkte ved den naturskønne Gamborg Fjord på den Fynske Vestkyst. Læs mere om  camping Fyn.

Kontakt

+45 6442 1763
E-mail info@camping-ferie.dk

Ronæs Strand Camping
Ronæsvej 10
5580 Nr. Åby

Sportsfaciliteter
Familierum
Direkte strand
Stor legeplads
Gratis WiFi
Book